Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Schaamstreek » Bikinilijn harsen

Bikinilijn harsen


Bikinilijn harsen informatie

Laten veel vrouwen in de winter hun bikinilijn nogal eens verslonzen, zodra de lente aanbreekt en het bikiniseizoen in zicht komt, is dat meteen over. Want niemand wil tegenwoordig meer op het strand betrapt worden met haartjes die onder of boven de bikinislip uitsteken. Daarom wordt er weer massaal geknipt, geschoren, met ontharingscrèmes geknoeid én geharst.


Harsen is niet de meest aangename manier om uw bikinilijn bij te werken, maar het is wél effectief. En, in vergelijking met knippen, scheren en crème, blijven de haartjes een stuk langer weg. Daarnaast is het risico op ingegroeide haren en jeukende bultjes aanmerkelijk minder. Wel zo prettig als u rustig op het strand wil liggen … Bovendien komen de haren minder stug terug en – bij veelvuldig harsen – kunnen het er zelfs definitief minder worden.


Voor het harsen van uw bikinilijn kunt u naar een schoonheidspecialist of beautysalon gaan. Zij kunnen dat snel, vakkundig en met zo min mogelijk pijn voor u doen. Wie daar geen geld voor heeft of het niet prettig vindt om haar schaamstreek door een ander te laten ontharen, kan het ook zelf doen. Daarvoor zijn bij drogisterijen en via internet verschillende thuissetjes te koop. Een paar tips voor de thuis-harsers:


• Voor extra gevoelige plekken als de bikinilijn, is harde hars het meest geschikt. Die plakt namelijk vooral op de haren en niet op de huid

• Reinig uw huid goed met een desinfecterende lotion, zowel voor als na het ontharen

• Voor het beste resultaat moeten de haren van uw bikinilijn ongeveer 0,5 à 1 cm lang zijn

• Verwijder de hars tegen de haargroeirichting in met één snelle beweging. Hou daarbij de huid zo strak mogelijk.

• Smeer uw bikinilijn na het harsen in met een verzachtende crème


Bikinilijn harsen Nederland
Bikinilijn harsen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.