Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Botox


Botox informatie

Botox wordt al vele jaren gebruikt in de geneeskunde onder de naam botuline toxine. Het is een spierontspanner en pakt de oorzaak van rimpels aan, bij de spieractiviteit. Wanneer botox geinjecteerd wordt wordt de zenuwimpuls die voor de samentrekking van de spier zorgt geblokkeerd. Botox voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels en is in vele gevallen effectiever dan een gewone rimpelvuller. Bij gebruik van botox worden de rimpels verzacht en in sommige gevallen verdwijnen ze zelfs volledig.

Het resultaat is van tijdelijke aard, maar de behandelingen kunnen probleemloos herhaald worden. De uitwerking van botox is al te zien na 3 tot 6 dagen, maar na 14 dagen is het effect helemaal zichtbaar, dit effect houdt 3 tot 4 maanden aan. De houdbaarheid varieert naarmate men vaker met botox vaker wordt behandeld. De lengte van houdbaarheid kan varieren van 6 tot 9 maanden.

Wanneer men behandeld wordt met botox, wordt dezemet een dunne naald geinjecteerd in de spier die de rimpel/gelaatsuitdrukking veroorzaakt. De injectering kan een licht branderig gevoel geven en de huid kan na behandeling er rood en gezwollen uitzien. De roodheid en zwelling zullen na circa een uur verdwenen zijn.


Botox Nederland
Botox België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.