Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Cellulite


Cellulite informatie

Het merendeel van de vrouwen heeft last van putjes, deukjes en bobbeltjes op de billen en heupen. Dit wordt ook wel cellulites of sinaasappelhuid genoemd. Cellulite is onschadelijk, maar veel vrouwen ergeren zich aan de lelijke huidstructuur. Voor het ontstaan van cellulite zie de rubriek benen en dijen in deze beauty en wellness categorie. Cellulite kan op verschillende manieren worden aangepakt, belangrijk hierbij is dat ook de levensstijl en het voedingspatroon wordt aangepakt.

Bij de schoonheidsspecialiste worden verschillende anti-cellulite behandelingen toegepast die vooral gericht zijn op massage waarbij alles wordt losgemasseerd en de afvalstoffen worden afgevoerd. Ook kan liposuctie een oplossing zijn. Tevens zijn er verschillende anti-cellulite cremes op de markt beschikbaar die in verschillende mate resultaat bieden.

 


Cellulite Nederland
Cellulite België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.