Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Dysport


Dysport informatie

Dysport (Botuline Toxine) is een stof die gebruik wordt om de spieren te ontspannen. En vooral effectief is bij mimische rimpels en overactieve zweetklieren. Het pakt de oorzaak van het ontstaan van de rimpel aan, namelijk bij de spieractviteit. Tevens zorgt een behandeling met Dysport ervoor dat deze spieren ook ontspannen en werkt deze in op de zenuwoverdracht van de zenuw naar de spier. Hierdoor is een behandeling met Dysport uitermate geschikt voor de aanpak van overactieve zweetklieren zoals in de oksels, voetzolen en handpalmen. Dysport blokkeert de werking van de zweetklieren doordat het de zenuwtrekking blokkeert. Bij behandeling met Dysport wordt de transpiratie met 78% teruggedrongen.

Tijdens de behandeling kan men een licht branderig gevoel ervaren en na de behandeling kan de huid rood en gezwollen aanvoelen. Deze neveneffecten zullen na ongeveer een uur na de behandeling verdwenen zijn.

Het resultaat is al zichtbaar na 3 tot 6 dagen, echter is deze behandeling van tijdelijke aard (6 tot 9 maanden). Herhaling van de behandeling is mogelijk en niet schadelijk.

 


Dysport Nederland
Dysport België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.