Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stijl- en kleuradvies » Eerste indruk analyse

Eerste indruk analyse


Eerste indruk analyse informatie

Eerste indruk analyse


Het cliché is maar al te waar: u krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken! Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de meeste mensen maar een fractie van een seconde nodig hebben om zich een oordeel te vormen over iemand. Zeker, deze eerste indruk zit er wel eens naast, maar verrassend vaak blijkt onze intuïtie toch te kloppen. Reden genoeg voor een eerste indruk analyse.


Popsterren, acteurs en Tv-presentatoren maken al decennia lang massaal gebruik van een imagostylist. Dat is iemand die kleur-, stijl- en kledingadviezen geeft en er – kortom – voor zorgt dat ze een goede indruk maken. Die wordt namelijk voor 93% bepaald door de buitenkant, zoals gedrag, lichaamstaal, manier van spreken en het uiterlijk. Vaak zijn dit juist de zaken waar u zichzelf het minst bewust van bent omdat ze nu eenmaal bij u horen.


Wordt u steeds afgewezen bij sollicitaties ondanks uw indrukwekkende CV? Wil het in de liefde niet zo lukken? Of hebben anderen een beeld van u dat helemaal niet klopt? Dan is een eerste indruk analyse misschien iets voor u. Er zijn verschillende zelfhulpboeken op de markt, u kunt uw imago analyseren door testjes op internet én u kunt het advies van een deskundige inroepen. Vaak zijn dat mensen die zich gespecialiseerd hebben in uiterlijke presentatie. Zij kijken kritisch naar uw kleding, kapsel, make-up, lichaamshouding en stemgebruik en leggen uit welke signalen u daarmee afgeeft.


De uitkomsten van een eerste indruk analyse zijn soms even schrikken. Het goede nieuws is dat een imago veranderd kan worden. Door een kleurenanalyse te doen, kleding-, make-up- en stijladvies te geven, kunnen imago en stylingadviseurs u helpen om die eerste indruk te maken die ook bij u past.


Eerste indruk analyse Nederland
Eerste indruk analyse België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.