Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Permanent Ontharen » ELLIPSE flitslicht ontharen

ELLIPSE flitslicht ontharen


ELLIPSE flitslicht ontharen informatie

ELLIPSE flitslicht Ontharen


Het ELLIPSE ontharingssysteem behoort tot de tweede generatie – uitgebreid getest en goedgekeurde - IPLtechnieken. Dat houdt in dat er wordt onthaard door middel van lichtflitsen. Deze zijn hoog geconcentreerd en worden via het haarpigment rechtstreeks naar de haarwortels geleid. De intense hitte die vervolgens ontstaat, maakt de haarwortels voorgoed kapot. Resultaat? Het haar kan niet meer teruggroeien! Bij dit systeem mag u ervan uitgaan dat 90% van het haar definitief verwijderd wordt.


In het geval van ELLIPSE ontharen worden de lichtflitsen via een speciaal glasprisma over de huid geleid. Geholpen door een dun laagje gel op de te behandelen plaatsen, kan het licht dan zo optimaal mogelijk werken. Het ELLIPSE systeem is uitgerust met unieke software waardoor het op u persoonlijk afgesteld kan worden. Dat gebeurt op basis van haarkleur, haardikte en huidskleur. Het ontharingsproces gebeurt hierdoor efficiënter én veiliger; u heeft minder behandelingen nodig en de intensiteit van de lichtflitsen wordt aan uw specifieke situatie aangepast.


In sommige gevallen wordt ontharen vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij vrouwen met overmatige beharing (hirsutisme) bijvoorbeeld. U heeft dan wel een verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Kiest u vervolgens voor het ELLIPSE ontharingssysteem, let er dan op dat uw behandelaar in het bezit is van de ANBOS-aantekening elektrisch ontharen. Dat is namelijk meestal een voorwaarde voor vergoeding.


ELLIPSE flitslicht ontharen Nederland
ELLIPSE flitslicht ontharen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.