Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Permanent Ontharen » ELOS flitslicht ontharen

ELOS flitslicht ontharen


ELOS flitslicht ontharen informatie

ELOS flitslicht Ontharen


ELOS is de afkorting van Elektrische Optische Synergie. Het ELOS ontharingssysteem is een combinatie van IPL (lichttechniek) en radiofrequentiestroom (lasertechniek). De haarzakjes worden hierbij voorverwarmd met licht, waarna de stroomstootjes minder weerstand ondervinden bij het vernietigen van de haren. Er is dus minder licht nodig dan bij IPL, wat beter is voor de huid. En de stroomimpulsen zijn minder pijnlijk en tevens efficiënter dan bij de gewone lasertechniek.


Bijzonder aan ELOS ontharen is dat haarsoorten behandeld kunnen worden. Oók heel licht, wit of grijs haar en zelfs de vlassige of donzige haartjes, die met alleen laser of licht niet verwijderd kunnen worden. Bovendien is de ELOS techniek geschikt voor alle huidtypes: van de extreem kwetsbare probleemhuid tot de – littekengevoelige – donkere huid. Het apparaat kan door geavanceerde software specifiek op uw huid en haar afgestemd worden.


Vóór de behandeling wordt er een geleidende gel (dezelfde als bij echoscopie wordt gebruikt) en een ice-pack aangebracht op het gebied dat onthaard gaat worden. Dit zorgt ervoor dat de energie dieper in de huid kan doordringen en eventuele gevoeligheid verzacht wordt. Daarnaast heeft het ELOS apparaat – om de veiligheid van de behandeling te garanderen - een ingebouwde impedantiemeter, die bij elke stroompuls de temperatuur van de huid controleert. Zo wordt het risico van overbehandeling aanzienlijk verlaagd.


ELOS flitslicht ontharen Nederland
ELOS flitslicht ontharen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.