Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Esthelis


Esthelis informatie

De werkzame stof van Esthelis is hyaluronzuur, deze zorgt voor de vochtigheid en elasticiteit van de huid. In het lichaam komt hyaluronzuur zelf overal voor, echter naarmate men ouder wordt neemt deze productie van deze stof af. Naarmate de productie afneemt ontstaan er rimpels en wordt de huid aanzienlijk slapper. Hierdoor is Esthelis zeer geschikt voor fijne lijntjes en rimpels.

Esthelis wordt in de huid geinjecteerd en zal een licht branderig gevoel geven. Voordat met de behandeling begonnen wordt, wordt deze eerst verdoofd. Na de behandeling kan de huid er gezwollen uitzien, welke na 1 tot 2 dagen geheel verdwenen zal zijn.

Het resultaat van een behandeling met Esthelis is direct waarneembaar en blijft 6 tot 12 maanden zichtbaar. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden, want de werkzame stof hyaluronzuur wordt volledig door het lichaam afgebroken.

 


Esthelis Nederland
Esthelis België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.