Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Handen en Nagels » Fiberglassnagels

Fiberglassnagels


Fiberglassnagels informatie

Vrouwen die allergisch zijn voor andere soorten kunstnagels, kunnen fiberglasnagels vaak wel goed verdragen. Ze worden gemaakt van haardunne glasvezels die met een speciale lijm vermengd worden tot een oersterke substantie. Waarna uw nagelstyliste dit moeiteloos tot een nagel (ook wel tip genoemd) modelleert. Deze kunstnagel wordt vervolgens op uw eigen nagel geplakt met een dun laagje lijm. Om het geheel te fixeren en het fiberglas uit te harden, spuit ze er tot slot een activatorspray overheen. Fiberglas wordt ook vaak gebruikt om scheurtjes in uw eigen nagel te repareren of oneffenheden te egaliseren.


Het grote verschil met gelnagels en acrylnagels is dat fiberglasnagels veel dunner zijn en er daardoor natuurlijker uitzien. Het materiaal is bovendien erg flexibel en benadert het gevoel van natuurlijke nagels nog het meest. Nadeel is dat ze daardoor wel gevoeliger zijn voor breuk. Daarnaast is de fiberglastechniek relatief nieuw, daardoor iets duurder en kunt u nog niet bij elke nagelstudio terecht voor dit soort nagels.


Net als bij alle andere kunstnagels moeten glasvezelnagels – door uitgroei bij de nagelriemen - regelmatig bijgewerkt worden. Ongeveer één keer in de drie weken. Dat gebeurt door een heel klein laagje fiberglas weg te vijlen en vervolgens de nagel op te vullen en een nieuwe deklaag aan te brengen. Het in zijn geheel verwijderen van fiberglasnagels is, in tegenstelling tot exemplaren van acryl of gel, vrij eenvoudig. Door uw nagels in een speciaal goedje te weken, lossen ze op en kan uw nagelstyliste de resten met een tissue verwijderen.


Fiberglassnagels Nederland
Fiberglassnagels België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.