Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Handen en Nagels » French manicure

French manicure


French manicure informatie

Het aflakken van nagels zorgt ervoor dat uw nagels steviger aanvoelen, sterker zijn en mooi glanzen. Dat kan met een gewone basislak, maar u kunt er ook voor kiezen iets bijzonders te (laten) doen zoals een knalkleur, nailart of een French manicure.


Bij een klassieke French manicure worden met gekleurde lak de natuurlijke kleuren van de nagel benadrukt: dus roze en wit. Maar dan op overdreven wijze. Dat betekent een lichtroze nagelbed met helderwitte nagelranden. Het aanbrengen van een French manicure is nogal een secuur werkje. Eerst de hele nagel roze lakken en daarna het topje netjes wit maken. Met enige oefening en een vaste hand is het zeker mogelijk om dit zelf te doen, toch gaan veel vrouwen liever naar een nagelstyliste.


Bij nagelstudio’s is de Franse manier van aflakken veruit de meest gevraagde behandeling. Het kan worden toegepast op uw eigen nagel - door de witte tipjes lijken uw korte nagels langer - maar ook op alle soorten kunstnagels. Het is zelfs mogelijk alleen een witte kunst-nagelrand onder uw korte natuurlijke nagels vast te plakken. Dit heet nagelverlenging door middel van een sjabloon. Natuurlijk wordt het verschil tussen uw eigen nagel en de kunstnagel daarna netjes weggewerkt.


Voor vrouwen met weinig tijd en geduld zijn er ‘nail whiteners’ op de markt die eenzelfde soort effect beloven als een French manicure. Deze lak accentueert het natuurlijk roze van uw nagels en maakt de nagelranden lichter. Een handige, redelijk mooie oplossing die het echter niet haalt bij het origineel.


Een variant op de gewone Franse lak, is de omgekeerde French manicure. Daarbij wordt de nagelrand niet wit en dus lichter gelakt, maar juist in een donkerder kleurtje. Alles is mogelijk; rood, roze en zwart, maar ook met glitters, stickers of ander vormen van nailart.


French manicure Nederland
French manicure België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.