Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Voeten en Nagels » French pedicure

French pedicure


French pedicure informatie

French Pedicure


Met de French manicure zijn veel vrouwen wel bekend. Maar dat deze Franse stijl van lakken – roze nagelbed, wit randje – ook op de teennagels toegepast kan worden, weet nog niet iedereen. Een French pedicure geeft uw nagels een heel natuurlijke en verzorgde uitstraling, zonder meteen alle aandacht op te eisen.


Net zoals bij de vingernagels, kunt u een French pedicure gewoon zelf doen door een witte lak op het uiteinde van uw nagels aan te brengen en daarna het nagelbed op te vullen met roze of transparante lak. Voor een optimaal resultaat knipt u uw nagels niet te kort af en vijlt u ze in rechte vorm in plaats van rond.


Geen vaste hand of lelijke teennagels? Ook dan is een French pedicure mogelijk! Steeds meer pedicures, schoonheidssalons en ook nagelstudio’s bieden een professionele French pedicure aan. Dat kan uiteraard alleen met lak, maar er wordt ook veel gewerkt met een laagje acryl of gel over uw eigen nagels: een zogenaamde ‘overlay’. Dit zijn eigenlijk kunstnagels voor uw tenen. Heel geschikt voor vrouwen met ribbelige, verkleurde of vreemd gevormde teennagels. Sommige gels kunnen zelfs worden aangebracht over schimmelnagels.


Over het algemeen geldt dat een French pedicure met acryl steviger is en dus minder snel beschadigt. Toch werken veel professionals het liefst met gel op de teennagels omdat dit materiaal flexibeler is en daardoor prettiger aanvoelt in dichte schoenen. Ook kunstnagels op uw tenen moeten worden bijgewerkt, wilt u ze mooi houden. Omdat teennagels minder hard groeien dan vingernagels, hoeft dat gemiddeld slechts om de twee maanden.


French pedicure Nederland
French pedicure België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.