Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Gelnagels


Gelnagels informatie

Gelnagels worden gemaakt van een geleiachtige vloeistof, die door een nagelstyliste in een dunne laag over uw eigen nagels wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit uitgehard onder een uv-lamp. Vergeleken met de meer traditionele acrylnagels zijn ze flexibeler en lichter waardoor ze prettiger en natuurlijker aanvoelen. De gel is reukloos en vriendelijker voor uw eigen nagels dan het sterk ruikende acryl. Nadeel is dat ze iets minder sterk zijn en daardoor minder lang mee kunnen gaan.


Sierlijke lange nagels zijn prachtig om te zien, maar niet altijd even praktisch. Dus is het prettig dat gelnagels op elke gewenste lengte en in verschillende vormen gevijld kunnen worden. Van rond en net zo kort als die van uzelf tot extreem lange spitse vampnagels. De gel is van zichzelf transparant en daarom heel geschikt als beschermlaag voor uw natuurlijke nagels. En voor wie zin heeft in iets bijzonders, kan er kleurtje of glitter aan toegevoegd worden.


Gelnagels moeten goed verzorgd worden om ze zo lang mogelijk mooi te houden. Sowieso moeten ze – vanwege uitgroei doordat uw eigen nagels doorgroeien – om de circa drie weken bijgewerkt worden. Door een beschermende transparante lak aan te brengen maakt verkleuring door zon, groentenat of andere kleurstoffen geen kans. Níet verwijderen met aceton, daardoor laat de gellaag los! Vermijdt verder agressieve schoonmaakmiddelen of gebruik handschoenen. Mocht een gelnagel onverhoopt toch loslaten, dan kunt u het beste teruggaan naar de nagelstyliste. Die kan de gel voorzichtig van uw nagel vijlen en repareren zodat uw eigen nagel niet beschadigt.


Gelnagels Nederland
Gelnagels België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.