Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Huidanalyse


Huidanalyse informatie

Wilt u een stralende huid die zo lang mogelijk jong en elastisch blijft? Dan zult u uw huid goed moeten verzorgen met de juiste producten. Om erachter te komen welke crème, lotion of serum voor u geschikt is en wat uw probleemgebieden zijn, kunt u een huidanalyse laten uitvoeren. Bij een schoonheidsspecialiste bijvoorbeeld of een beautykliniek.


Er zijn meerdere manieren om een huid goed te onderzoeken. Soms wordt er met foto’s gewerkt of alleen met het blote oog en een vergrotende spiegel. Wie luxe wil doen kan kiezen voor een huidanalyse via geavanceerde meetapparatuur of zogenoemde ‘Skin Scanners’. Allereerst wordt altijd vastgesteld wat voor soort huid u heeft. Er zijn vier huidtypes te onderscheiden:

• Normale huid – Niet vet en niet droog, zacht en soepel van structuur.

• Droge huid – Fijn van structuur, lijkt vlekkerig doordat het vocht- en vetarm is.

• Vette huid – Overactieve talgklieren zorgen voor vergrote poriën waardoor de huid vettig glanst.

• Gecombineerde huid – Vet op voorhoofd, neus en kin en voor de rest droog of normaal. Komt het vaakst voor.


Daarna wordt uw huid onderzocht op verdere karakteristieken: heeft u last van acne, is uw huid extreem gevoelig of zelfs allergisch en het pigmentgehalte, het reliëf en het vochtgehalte worden vastgesteld. Hiervoor geldt wel dat huidanalyse zonder apparatuur minder intensief en nauwkeurig is. Dat is vooral geschikt om het huidtype te bepalen.


Aan de hand van alle informatie over uw huid wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Daarin staat welke verzorgingsmiddelen het beste zijn voor uw huid en welke aanvullende behandelingen of preparaten u nodig heeft of kunt gebruiken. Het is natuurlijk altijd aan uzelf of u deze raad opvolgt of niet. Een huidanalyse is tenslotte geen medische advies!


Huidanalyse Nederland
Huidanalyse België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.