Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Permanent Ontharen » IPL flitslicht ontharen

IPL flitslicht ontharen


IPL flitslicht ontharen informatie

IPL flitslicht Ontharen


Intense Pulse Light, afgekort IPL, wordt ook wel foto-eplilatie genoemd. Zeer geconcentreerd licht wordt op de huid geflitst. Dit sterke licht wordt vervolgens geabsorbeerd door de donkerste gebieden – het haarpigment – en omgezet in warmte. Deze hitte zorgt ervoor dat de haarwortels vernietigd worden; per flits met wel honderden tegelijk. Een IPL apparaat werkt met licht; het is een soort superflitslamp en duidelijk iets heel anders dan een laser.


De IPL ontharingsmethode is over het algemeen niet pijnlijk. U voelt hooguit een lichte prikkeling en na afloop kan de behandelde huid een beetje rood zijn. Dit trekt meestal binnen enkele uren weer weg. De eerste maand na een IPL behandeling kunt u de zon het beste vermijden; uw huid kan dan namelijk extra pigment aanmaken en is gevoeliger voor zonne-allergie.


Bikinilijn, vrouwensnor, oksel, benen, noem maar op. In principe is het mogelijk alle soorten ongewenst lichaamshaar te verwijderen met de IPL techniek. U bent echter niet meteen helemaal haarloos. Afhankelijk van uw huidskleur, haarkleur, haardikte en waar u wilt onthalen moet u rekenen op 6 tot 8 behandelingen. Ontharing door IPL werkt het beste bij mensen met een relatief lichte huid en donkere haren. Mensen met heel licht blonde, grijze of witte haren, dus geen haarpigment, hebben pech: omdat het flitslicht op het pigment inwerkt, heeft de behandeling bij hen geen effect.


IPL flitslicht ontharen Nederland
IPL flitslicht ontharen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.