Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stijl- en kleuradvies » Kledingadvies persoonlijk

Kledingadvies persoonlijk


Kledingadvies persoonlijk informatie

Kledingadvies persoonlijk


Er zijn meer kledingstukken die lekker zitten dan die eeuwige spijkerbroek en fleecetrui. En om er vrouwelijk uit te zien hoeft u niet altijd korte rokjes en een ravijndiep decolleté te dragen. Komt u er zelf niet meer uit of geeft u met uw kleding verkeerde signalen af? Dat kan het nuttig zijn een persoonlijk kledingadvies te vragen.


Een zogenoemde stijladviseur kijkt naar uw figuur, uw persoonlijkheid én naar wat u uit wilt stralen. Gecombineerd levert dit een zeer persoonlijk kledingadvies op waar u zich prettig bij voelt en dat uw lichaamsvormen zo voordelig mogelijk laat uitkomen. De juiste kleding kan wonderen verrichten: dikke dijen vallen minder op, een kleine boezem lijkt groter en u ziet er mooier en jonger uit. Extreme makeovers met ingrijpende operaties of injecties blijken na kledingadvies op maat soms helemaal niet nodig. Vooral niet als het gekoppeld wordt aan een kleurenanalyse, make-upadvies, accessoire-ideetjes en een passend kapsel. Er zijn genoeg metamorfoseprogramma’s op de televisie die dit bewijzen!


Vaak wordt bij een persoonlijk kledingadvies ook uw eigen garderobe doorgespit. Wat niet bij u past gaat weg en u krijgt tips hoe u de overgebleven stukken goed kunt combineren. Uiteraard krijgt u het beste resultaat door een professional in te schakelen. Heeft u daar (nog) geen geld of tijd voor? Hieronder alvast een paar algemene stijlwetten om uw eigen persoonlijke kledingadvies te realiseren.


• Kies altijd de goede maat: te strak maakt dikker en te wijd verdoezelt uw figuur.

• Zwart lijkt altijd goed, maar is het niet. Er zijn maar weinig mensen bij wie zwarte kleding echt flatteert. Wilt u toch afkledende kleding of ‘op chique’? Kies liever voor een donkere tint van een kleur die bij u past.

• Laat u niet meeslepen door modegekte. Pik eruit wat u mooi vindt en wat bij uw lichaam past en laat de rest links liggen.


Kledingadvies persoonlijk Nederland
Kledingadvies persoonlijk België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.