Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stijl- en kleuradvies » Kledingadvies zakelijk

Kledingadvies zakelijk


Kledingadvies zakelijk informatie

Kledingadvies zakelijjk


“Een pak is altijd goed”, denken de meeste mannen in het zakenleven. Da’s waar … voor een deel. Want een mooi gesneden modern pak dat goed past, in een kleur die u flatteert en met een overhemd in de juiste tint, kan inderdaad veel voor u doen. U ziet er succesvol uit, wordt serieus genomen door uw gesprekspartner en geeft de indruk dat u alles onder controle heeft. Maar het tegenovergestelde kan ook gebeuren: de verkeerde kleding haalt uw imago omlaag en maakt u minder geloofwaardig.


Heeft u zelf geen idee, vindt u kleding oninteressant of heeft u het veel te druk? Vraag dan zakelijk kledingadvies aan een deskundige. Investeren in uw eigen representativiteit is het beste wat u voor uw carrière kunt doen: ‘dress to impress!’. Dat geldt misschien nog wel meer voor vrouwen dan voor mannen. Voor de dames is het namelijk minder duidelijk wat geschikt is en wat niet. Goed advies over zakelijke kleding bestaat niet alleen uit algemene tips over de juiste outfit in verschillende situaties. Belangrijk is dat het advies persoonlijk wordt door te kijken naar uw figuur, de kleuren die bij u passen en uw persoonlijkheid. Maar ook uw functie en de bedrijfscultuur zijn bepalend.


De invloed van kleding is inmiddels ook tot veel – vooral grote – bedrijven doorgedrongen. Steeds vaker worden werknemers naar workshops zakelijk kleden gestuurd. Daar krijgen ze tips over de meest effectieve zakelijke kleding én leren de grondbeginselen over imagostyling en kleurgebruik. Voor wie dat nog niet onder de knie heeft, nog een paar algemene do’s en dont’s:


• Kleding moet goed passen; te strak kan echt niet en te wijd staat al gauw slordig.

• Zorg dat uw ondergoed niet tekent en/of zichtbaar is.

• Pas op met al te felle kleuren of te extravagante kleding; dat leidt de aandacht af van wat u zegt.

• Accessoires zijn prima, mits rustig en niet teveel.


Kledingadvies zakelijk Nederland
Kledingadvies zakelijk België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.