Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stijl- en kleuradvies » Kleurconsulenten

Kleurconsulenten


Kleurconsulenten informatie

Kleurconsulenten


“Kleren maken de man”, is een waarheid als een koe. Maar ook al draagt u de juiste kleding, als de kleuren niet bij u passen, blijft het resultaat teleurstellend. Met het advies van een kleurenconsulent zit u er nooit meer naast.


Een gecertificeerde kleurenconsulent helpt u ‘uw kleuren’ te ontdekken. Uw haarkleur, teint en de kleur van uw ogen vormen van nature één geheel. Sommigen kleuren ondersteunen dit en laten u stralen. Terwijl andere kleuren deze natuurlijke harmonie verstoren en u er vermoeid en ouder uit laten zien. Door zo’n kleurenanalyse ontdekt u welk kleurtype u bent en weet u voortaan welke kleuren u het beste staan.


De diensten van veel kleurenconsulenten houden niet op na een kleurenanalyse en het overhandigen van een kleurenwaaier met ‘uw kleuren’. Ze geven u ook advies over make-up, kledingstijl en -styling, kapsel, sieraden en accessoires. Zodat alles op elkaar afgestemd is en in overeenstemming met uw kleurtype en uw persoonlijkheid.


Zeker, een kleurenconsulent, werkt niet voor niks. Maar de kosten van een kleurenanalyse zijn eenmalig, terwijl u daar voor de rest van uw leven profijt van hebt. De voordelen op een rijtje:

• U ziet er mooier, stralender en jonger uit door juist kleurgebruik

• Nooit meer miskopen want u weet immers welke kleuren u moet hebben

• Meer kleur in uw kast omdat meestal blijkt dat u veel meer kleur kunt hebben dan u dacht

• U creëert duidelijke persoonlijke stijl, gebaseerd op wat bij u past in plaats van wat de mode dicteert

• U bespaart geld doordat de kleuren in uw palet op elkaar afgestemd zijn en dus zijn u kledingstukken onderling beter combineerbaar.


Kleurconsulenten Nederland
Kleurconsulenten België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.