Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kleurenanalyse


Kleurenanalyse informatie

Kleurenanalyse


Kent u dat? U grijpt in de winkel naar een prachtig truitje in uw lievelingskleur en eenmaal uit de paskamer blijkt het totaal niet te staan. Of u krijgt altijd complimentjes over dat rode bloesje, terwijl u in een soortgelijk exemplaar in het blauw altijd hoort dat u een beetje pips ziet. Dat is allemaal geen toeval, maar heeft te maken met de kracht van kleur.


Lang niet elke kleur is geschikt voor iedereen. Sommige kleuren maken u grauw, bleekjes en vestigen extra aandacht op uw wallen en rimpels. Terwijl andere kleuren uw teint helemaal ophalen en uw mooie punten (ogen of mond) benadrukken waardoor u er jonger, gelukkiger en mooier uitziet. Door een kleurenanalyse te laten doen kunt u erachter komen welke kleur bij u past.


Op basis van uw huidskleur, de kleur van uw ogen en de (natuurlijke, niet geverfde) kleur van uw haar, wordt tijdens een kleurenanalyse bepaald welk kleurtype u bent. Dat gebeurt door verschillende gekleurde doeken om u hals te draperen. Past een kleur bij u, dan is dat vaak meteen duidelijk: uw hele gelaat fleurt ervan op! Er zijn inmiddels 6 basistype te onderscheiden:

• Lentetype

• Herfsttype

• Lente/Herfsttype

• Zomertype

• Wintertype

• Zomer/Wintertype


Bij elk kleurtype hoort een specifiek scala aan kleuren. Na afloop van een kleurenanalyse ontvangt u dan ook een kleurenwaaier met staaltjes van ‘uw kleuren’. Heel handig als leidraad bij het winkelen! Gemiddeld duurt een uitgebreide kleurenanalyse ongeveer 2,5 tot 3 uur en kost rond de € 200,00. Niet goedkoop, maar daarvoor krijgt u meestal niet alleen advies over de beste kleuren voor uw kleding, maar ook voor make-up, sieraden, haar en accessoires. Bovendien heeft u van een goed kleurenadvies heeft uw leven lang plezier.


Kleurenanalyse Nederland
Kleurenanalyse België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.