Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kleurenwaaier


Kleurenwaaier informatie

Kleurenwaaier


Na afloop van een uitgebreide kleurenanalyse krijgt u altijd een zogenaamde kleurenwaaier mee naar huis. Die bestaat uit ongeveer 30 verschillende kleuren die bij uw kleurentype horen: uw topkleuren, basiskleuren en accenttinten. De meeste kleurenwaaiers zijn gemaakt van strookjes stevige kunststof van 6 bij 10 cm: een handig formaat om mee te nemen naar de winkel en sterk genoeg om lange tijd mee te gaan.


Met uw kleurenwaaier bij de hand hoeft u nooit meer te twijfelen over kleur. Dat maakt het shoppen een stuk overzichtelijker en makkelijker: is het truitje er niet in één van uw tinten, laat het dan gerust liggen. Kleurenwaaiers zijn verkrijgbaar voor elk van de onderstaande 6 kleurentypes.


Lentetype

Warme, heldere en levendige kleuren staan u het mooist. Vermijd zwart, helder wit en kleuren met een blauwe ondertoon, die maken u ziekelijk bleek. Voor sieraden kunt u het beste goudtinten kiezen.


Herfsttype

U fleurt op van warme, gedempte én heldere aardetinten. Kleuren als zwart, roze en grijs doen niets voor u. Goud- en kopergekleurde sieraden staan u prachtig.


Lente/Herfsttype

Kies voor de lichte neutrale tinten uit het herfstpalet en de heldere levendige kleuren van het lentetype. Vermijd té gedempte tinten en draag vooral goudkleurige sieraden.


Zomertype

U bent een koel kleurentype en staat prachtig in zachte en vergrijsde (pastel)tinten. Vooral de blauwen halen uw teint helemaal op. Parels en zilveren sieraden passen bij u.


Wintertype

Heldere en koele kleuren passen bij u. Kies vooral voor primaire, zuivere en uitgesproken kleuren, als rood, knalgroen, fuchsia en citroengeel. U bent het enige kleurtype dat zwart goed kan hebben. Zilveren sieraden met gekleurde stenen zijn heel geschikt.


Zomer/Wintertype

De neutrale gedempte zomerkleuren kunt u uitstekend combineren met de uitgesproken wintertinten. Vooral rood in allerlei tinten flatteert u. Wat betreft sieraden kunt u zowel voor goud als voor zilver kiezen.


Kleurenwaaier Nederland
Kleurenwaaier België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.