Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kunstnagels


Kunstnagels informatie

Wanneer u kennismaakt met iemand, wat doet u dan als eerste? Juist, u geeft een hand! Handen zijn niet alleen heel nuttige onmisbare ledematen, het zijn ook een soort visitekaartjes. En een mooie, goed verzorgde hand is nergens zonder prachtige nagels. Hardnekkige nagelbijters en ongelukkigen met broze of splijtende nagels, kunnen hun handen verfraaien door kunstnagels te nemen.


Sommige mensen denken dat kunstnagels altijd lang, puntig en onhandig zijn, maar dat hoeft helemaal niet. De lengte kunt u tegenwoordig helemaal zelf bepalen, evenals de vorm. Kunstnagels worden door een nagelstyliste of schoonheidsspecialiste over uw eigen nagels geplakt zodat die verlengd, verstevigd of mooier worden. U heeft daarvoor de keuze uit een aantal materiaalsoorten:

• Gelnagels

• Acrylnagels

• Zijde- ofwel fiberglasnagels

Waar u voor kiest is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak en de conditie van uw eigen nagels.


Na het opbrengen van de kunstnagels – overigens een pijnloos proces – worden ze afgewerkt. Allereerst worden ze in de gewenste lengte en vorm gevijld en daarna versierd. Dat kan door nagellak aan te brengen of een bijzondere versiering, zoals strassteentjes, nagelstickers en zelfs kettinkjes.


Om zolang mogelijk van uw nepnagels te genieten moet u ze goed beschermen. Trek handschoenen aan wanneer u in de tuin gaat werken of huishoudelijke klusjes gaat doen. En vermijd contact met agressieve schoonmaakmiddelen als ammoniak en terpentine; daardoor kunnen uw kunstnagels loslaten. Gemiddeld gaan ze dan zo’n week of drie mee. Doordat kunstnagels op uw eigen nagels geplakt worden en die ondertussen gewoon langer worden, ontstaat bij de nagelriemen uitgroei. Dit is heel gemakkelijk op te vullen; u hoeft dus niet telkens compleet nieuwe nagels te laten plaatsen.


Tot slot nog een waarschuwing: het is beter om niet langer dan drie maanden achtereen nepnagels te dragen. Uw eigen nagels kunnen namelijk beschadigen en zijn door de extra laag bevattelijker voor infecties en schimmels. Las daarom na die periode een maandje rust in zodat uw natuurlijke nagels kunnen herstellen.


Kunstnagels Nederland
Kunstnagels België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.