Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Permanent Ontharen » Laser ontharen

Laser ontharen


Laser ontharen informatie

Laser Ontharen


Haar op het hoofd is toegestaan, evenals wenkbrauwen en wimpers, maar verder is lichaamshaar ongewenst. Hoe nuttig het vroeger ook was: dit is het haarloze tijdperk! We vinden het massaal onhygiënisch en vooral lelijk. Dat betekent dat de gemiddelde vrouw – mannen ontkomen er overigens ook niet aan - veel tijd, energie en geld kwijt is aan ontharen. Daarom ontwikkelt de cosmetische industrie steeds meer methodes om haar definitief te verwijderen. Laser ontharen is daar één van.


Voordat IPL, VPL, Plasmalite en aanverwante ontharingstechnieken bestonden, was er de laser. Ook hierbij worden de haarzakjes voorgoed vernietigd door licht, dat wordt omgezet in intense hitte. Verschil met de andere systemen is dat laserlicht beduidend anders is dan gewoon intensief flitslicht; het bestaat uit slechts één zuivere golflengte. Het is sterker en intensiever en kan daardoor ook de dieper gelegen haartjes haarwortels bereiken. Dat is ook meteen het nadeel van laser ontharen: uw huid kan sneller verbranden door de veel hogere energiewaarden.


Definitief ontharen met laser is kostbaarder dan met lichtflitsmethodes. Deels te verklaren doordat de behandeling in de meeste gevallen alleen uitgevoerd mag worden door een arts of dermatoloog. Deskundigen die zijn opgeleid om op een veilige manier met laser te werken. Bovendien zijn laserapparaten in aanschaf ook duurder dan IPL- en VPLsystemen. Daar staat tegenover dat u onder medisch toezicht staat en vaak minder sessies nodig heeft.


Ook voor laser ontharen geldt dat alle soorten overbeharing behandeld kunnen worden; zowel in het gezicht als op de rest van het lichaam. Helaas is het niet mogelijk om donshaartjes en blonde, rossige en grijze haren te verwijderen omdat deze nauwelijks pigment bevatten. Met laser is het overigens wel mogelijk de donkere huid te behandelen.


Laser ontharen Nederland
Laser ontharen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.