Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Lipofilling


Lipofilling informatie

Een behandeling met lipofilling kan toegepast worden bij een verouderde hals, ingevallen onderoogleden, volumeverlies van bovenoogleden/wenkbrauwen en voor een facelift van het gehele gezicht.

Bij lipofilling wordt eigen vet als vulmateriaal gebruikt. Bij lipofilling FAMI (Facial Autograft Muscle Injection) wordt het lichaamseigen vet direct in de spieren aangebracht. Dit omdat door huidveroudering de spieren hun stevigheid verliezen en deze slapper en dunner worden. Op deze manier krijgt het gezicht haar natuurlijk vulling terug en wordt de mimiek van het gezicht niet aangetast. Lipofilling FAMI is zeer geschikt bij halsveroudering en behandeling bij de onderoogleden.

Het vet dat gebruikt wordt voor de behandeling wordt van te voren verwijderd uit de heupen of buik, dit alles onder plaatselijke verdoving. Na zuivering en centrifuge van de vetcellen kunnen de vetcellen via een canule (buisje) direct in de spier op de gewenste plaats geinjecteerd. Na behandeling is de huid gezwollen en blauw verkleurd, dit zal na een aantal dagen afnemen.

Het resultaat van lipofilling is direct na behandeling zichtbaar. Doordat het volume van de spier toeneemt, krijgt het gezicht haar elastische, ronde en vloeiende vormen terug. Het effect van een lipofilling is 3 tot 5 jaar waarneembaar en kan zonder problemen herhaald worden.

 


Lipofilling Nederland
Lipofilling België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.