Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Injectables en Fillers » Lipolyse injecties

Lipolyse injecties


Lipolyse injecties informatie

Met behulp van lipolyse kunnen de onderoogleden, onderkin, kaaklijn, wangen en kleine plaatselijke vetophopingen op het lichaam behandeld worden. De werkzame stof in lipolyse is phosphatidylcholine (PPC of lecithine) en is een natuurlijk product van sojabonen, welke ook in het lichaam wordt geproduceerd. Het is een enzym die vast vet in kleinere gedeelten opsplitst en zo oplosbaar maakt. Het vet wordt door het lichaam afgebroken en via de bloedbaan afgevoerd. Tevens heeft een behandeling met lipolye een gunstig effect op de werking van collageen waardoor een samentrekkend effect verkregen wordt. Een behandeling met lipolyse is aan te raden, wanneer de kleine vetophopingen niet door dieet of lichaamsbeweging verdwijnen.

Lipolyse wordt onderhuids geinjecteerd, direct daar waar het nodig is. Na de behandeling kan de huid er rood en gezwollen uitzien met soms wat blauwe plekjes. Dit zal na enkele dagen verdwenen zijn. Het resultaat is na 2 maanden waarneembaar en blijvend, mits er geen gewichtstoename is. Voor een optimaal resultaat kunnen er 2 tot 3 behandelingen nodig zijn. Bij sommige mensen is een behandeling bijna/niet effectief, dit is afhankelijk van de doorbloeding van de huid en de structuur van het vetweefsel.

 


Lipolyse injecties Nederland
Lipolyse injecties België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.