Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Lipolyse


Lipolyse informatie

Ter behandeling van o.a. cellulite bij armen en oksels kan er lipolyse worden toegepast. Lipolyse is een relatief eenvoudige behandeling om vetophopingen en cellulites te verwijderen. Met lipolyse worden er door middel van miniscule injecties, vetoplossende en vetafbrekende stoffen rechtstreeks in de probleemzones gespoten. De stoffen die worden ingespoten zijn dezelfde stoffen die het lichaam zelf ook gebruikt om het vet op een natuurlijke wijze af te breken. Naast de behandeling bij cellulite kan het ook worden toegepast voor het verwijderen van hardnekkige en plaatselijke vetophopingen.

Lipolyse is geen zware behandeling, de client zal dan ook een lichte pijn hebben. Tevens zal de eerste uren na de behandeling er roodheid, jeuk, branderigheid kunnen optreden. Het resultaat van deze behandeling is al zichtbaar na twee weken, het definitieve resultaat is zichtbaar na 2 maanden.

 


Lipolyse Nederland
Lipolyse België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.