Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Make-up advies


Make-up advies informatie

Make Up advies


De meeste vrouwen maken zich al op sinds hun tienerjaren en doen dat vaak nog op precies dezelfde manier als toen; in dezelfde stijl en met dezelfde kleuren. Opmaken is – net als kledingstijl en de kleur van uw kleding – vaak een gewoonte. Maar of dat nu automatisch tot het beste resultaat leidt? Bij twijfel of wanneer u eigenlijk nooit make-up gebruikt en daar verandering in wil brengen, kan een uitgebreid make-up advies van pas komen.


Een goed make-up advies begint met het bepalen van uw kleuren. Dat gebeurt door te kijken naar uw teint, uw (natuurlijke) haarkleur en de kleur van uw ogen. Op basis daarvan wordt u bij een kleurentype ingedeeld, waar een specifiek – soms heel verrassend en nooit aan gedacht - kleurenscala bij past. Door alleen al de juiste kleuren te gebruiken, kunt u er jonger en stralender uitzien. Make-up advies is dan ook vaak een vast onderdeel van een algehele kleurenanalyse.


Zijn uw kleuren bekend, dan is het tijd om uw gezichtsvorm en uw ogen beter te bestuderen en u af te vragen wat voor effect u met make-up wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld uw gezicht smaller doen lijken, uw ogen laten opvallen of mooiere lippen? Samen met de visagist, schoonheidspecialiste of kleurenconsulent gaat u vervolgens zelf aan de slag. Stap voor stap; van foundation en camouflagestift tot mascara en lipgloss. Bij elke stap wordt uitgelegd welk materiaal u moet gebruiken en hoe u de make-up moet aanbrengen.


Veel vrouwen willen niet elke dag volledig in de make-up. Daarom omvat een make-up advies meestal ook handige persoonlijke tips voor een snel, dagelijks resultaat. En voor die speciale date of dat spetterende feest krijgt u ook genoeg ideeën mee naar huis.


Make-up advies Nederland
Make-up advies België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.