Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Metamorfoses


Metamorfoses informatie

Metamorfoses


Favoriet bij heel veel vrouwen zijn de zogenaamde metamorfoseprogramma’s op de televisie. Waarom? Omdat ze bijna allemaal wel eens zin hebben hun uiterlijk totaal om te gooien, maar vaak niet durven. Nu kunnen die tv-professionals natuurlijk niet heel Nederland onder handen nemen. Maar voor wie de stap durft te nemen zijn er genoeg andere deskundige kappers, schoonheidsspecialisten en stylisten die een geslaagde metamorfose kunnen verzorgen.


Metamorfose-arrangementen

Steeds vaker worden er speciale metamorfose-arrangementen aangeboden. Dat kan zijn bij een kapper, die samenwerkt met een visagist of schoonheidsspecialist. Of bij een kleurenconsulent die tevens styling-, haar en make-upadvies geeft. Maar bijvoorbeeld ook bij beautysalons met een all in pakket. Uitgangspunt is altijd: zonder operatieve ingrepen of inspuitingen kunt u er toch compleet anders, mooier en vaak ook jonger uitzien – een echte gedaanteverandering dus!


Wat kan er allemaal?


Haar Metamorfose

Een nieuwe coupe, die uw gezichtsvorm ondersteunt doet wonderen voor uw uitstraling. En een kleurtje in uw haar, kan grijze haren verdoezelen en doffe haren een oppepper geven. Bovendien frist de juiste haarkleur uw teint helemaal op. Een kapper kan u ook tips geven om uw haren te krullen of juist steil te maken.


Make-up Metamorfose

Door nieuwe tinten te gebruiken, die beter bij uw (nieuwe) haarkleur, uw huiskleur en de kleur van uw ogen passen, wordt uw gezicht veel sprekender. En door een paar handige make-upfoefjes is het zelfs mogelijk uw lippen of ogen groter te laten lijken. Of de vorm van uw gezicht te beïnvloeden.


Kleding Metamorfose

Voor uw outfit geldt dat kleuren heel belangrijk zijn. Bij een metamorfose wordt vaak eerst een kleurenanalyse gedaan om te kijken welke tinten bij u passen. Dat alleen al, kan een wereld van verschil maken. Samen met een nieuwe stijl – vrouwelijker, meer casual of juist zakelijk – die perfect past bij uw nieuwe haar en make-up, maakt dit de metamorfose compleet.


Metamorfoses Nederland
Metamorfoses België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.