Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Handen en Nagels » Nagelstyliste

Nagelstyliste


Nagelstyliste informatie

Een mooie hand is nergens zonder goed verzorgde nagels. Natuurlijk kunt u uw nagels helemaal zelf verzorgen, maar u kunt het ook overlaten aan een expert, namelijk de nagelstyliste. De laatste jaren is dat een luxe die steeds meer vrouwen zichzelf gunnen. Niet alleen omdat ze geen tijd en zin hebben om hun eigen nagels ‘te doen’ of omdat ze er moeite mee hebben. Maar ook omdat ze het beschouwen als een heerlijk verwenmoment voor zichzelf.


Wat kan een nagelstyliste allemaal voor u doen?


• Uw natuurlijke nagels verzorgen – Dat wil zeggen, knippen, in vorm vijlen, nagelriemen behandelen en velletjes verwijderen.

• Kunstnagels aanbrengen en bijwerken – Van acryl, gel of fiberglas.

• Uw (kunst)nagels versieren – Door ze te lakken of te decoreren met onder andere stickers, glitters of strassteentjes.


Nagelstudio’s schieten inmiddels als paddenstoelen uit de grond. Wilt u alleen uw nagels laten versieren, dan kunt u in principe bij elke willekeurige nagelstyliste terecht. Voor een manicure of het zetten van kunstnagels is het aan te raden een gediplomeerde styliste te bezoeken. Die beschikt namelijk over anatomische kennis van nagel en huid, heeft hygiënetraining gehad en weet wat de risico’s zijn van bijvoorbeeld acryl en gel.


Het kan zijn dat uw nagels, ondanks een goede verzorging, niet mooi zijn. In dat geval heeft u waarschijnlijk te maken met een probleemnagel. Sommige nagelstylistes hebben zich daarin gespecialiseerd. U kunt bij hen terecht voor de behandeling van:

• Schimmelnagels

• Dwangnagels, daarbij groeit aan de zijkant van uw nagel een extra stukje mee.

• Onycholyse, hierbij laat de nagelplaat los van het nagelbed met witte verkleuringen als resultaat.

• Ribbelnagels

• Haviksnagels, groeien vanaf de rand recht naar beneden

• Ski-jumpnagels, groeien als een skischans omhoog.


Nagelstyliste Nederland
Nagelstyliste België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.