Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Handen en Nagels » Nagelversteviging

Nagelversteviging


Nagelversteviging informatie

Mooie lange en gelakte nagels zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Welke vrouw wil dat nou niet? Helaas gooien scheurende, splijtende en broze nagels maar al te vaak roet in het eten. Dat komt doordat nagels absorberend zijn en dus water en andere schadelijke vloeistoffen (schoonmaakmiddel, etc.) opnemen. Hierdoor worden ze zacht, zetten ze uit en naderhand krimpen ze weer in. Spreekt vanzelf dat dit proces de conditie van uw nagels niet ten goede komt.


Wie toch graag mooie nagels wil, moet ze allereerst zoveel mogelijk beschermen tegen vocht. Ten tweede is het mogelijk ze sterker te maken. Nagelversteviging kan op een aantal manieren:


Nagelversteviging met natuurlijke hulpmiddelen

Regelmatig een warm nagelbadje nemen, waaraan een paar druppels nagelolie is toegevoegd, kan helpen. Van het drinken van citroensap schijnen nagels ook sterker te worden. Ga verder na of u voldoende vitamine B2, zink en jodium binnenkrijgt; deze vitaminen en mineralen zorgen voor stevige nagels. En zo zijn er nog veel meer huis-tuin-en-keukentips!


Nagelversteviging met cosmetische hupmiddelen

Veel handcrèmes zijn ook verzorgend voor uw nagels; regelmatig smeren is het advies! Ze zorgen bovendien voor een beschermende laag op uw nagels waardoor vocht minder snel kan doordringen. Uw nagels lakken kan helpen om ze te verstevigen. Wees wel voorzichtig met remover – sowieso altijd zonder aceton - want dat kan nagels juist weer brozer maken. Er zijn ook speciale producten op de markt die beloven uw nagels te verstevigen, wanneer u ze regelmatig aanbrengt.


Nagelversteviging door acryl, gel of fiberglas

Het materiaal waarmee kunstnagels worden gemaakt is ook heel geschikt om nagels mee te verstevigen. Door een dun laagje acryl, gel of fiberglas op uw eigen nagels aan te brengen, worden uw nagels sterker en kunnen ze niet scheuren of splijten. Deze behandeling zult u – net als bij kunstnagels - wel iedere 3 tot 4 weken moeten herhalen vanwege uitgroei.


Nagelversteviging Nederland
Nagelversteviging België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.