Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Nailart


Nailart informatie

Goed verzorgde natuurlijke nagels of een perfecte aangebrachte French manicure staan altijd mooi en netjes. Maar ze vallen niet echt op en soms is dat jammer. Als u een feestje heeft bijvoorbeeld of gaat trouwen. Misschien geeft u een optreden of wilt u gewoon eens iets bijzonders. Voor dit soort situaties bestaat nailart.


Nailart is meer dan alleen een kleurtje op de nagels; dat kan immers iedereen. Nailart is echt een kunst, waar een groeiende groep nagelstylistes zich in heeft gespecialiseerd. Met speciale lak en laktechnieken, stickers, glitters, strassteentjes en nagelsieraden toveren zij uw nagels om tot ware kunstwerkjes. Dit staat het mooist op stevige lange nagels, vandaar dat er bij nailart meestal met kunstnagels wordt gewerkt. Of dat nu gel-, acryl of fiberglasnagels zijn, maakt voor de behandeling niet uit.


Hoe uw nailart eruit komt te zien is helemaal afhankelijk van uw eigen wensen en de kundigheid en fantasie van de nagelstyliste. U kunt ervoor kiezen slechts één nagel te doen of alle tien en subtiele versieringen aan te laten brengen of juist hele kunstige kleurrijke. Het is raadzaam vooraf een paar voorbeelden te bekijken zodat u een idee heeft wat u mooi vindt. Even zoeken op internet levert een overvloed aan ideeën op. Twijfelt u aan de capaciteiten van de styliste, dan kunt u altijd naar haar portfolio vragen. Een kort overzicht van wat er mogelijk is:

• Tijgerprint

• Bloemetjes

• Hartjes

• Nagelpiercings waaraan kettinkjes bevestigd kunnen worden

• Kleur gecombineerd met stickers

• Stickers gecombineerd met strass

• Gedetailleerde afbeeldingen door gebruik van airbrushtechnieken.


Nailart Nederland
Nailart België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.