Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Handen en Nagels » Paraffinepakking

Paraffinepakking


Paraffinepakking informatie

Paraffine is een witte vaste stof die bestaat uit koolstofverbindingen. Het is een heel zuivere substantie met ontstekingsremmende en huidverzachtende eigenschappen. De kristalvormige structuur zorgt ervoor dat het bij verhitting makkelijk smelt en vervolgens heel lang warmte blijft afgeven. Dat maakt het heel geschikt voor zogenaamde paraffinepakkingen. Die worden aangeboden als therapeutische behandeling en als welzijnsbehandeling.


Therapeutische paraffinepakking

Dit is een vorm van warmtetherapie die fysiotherapeuten als aanvullende behandeling geven. De warmte van de paraffine vermindert de zwelling in spieren en heeft een positieve invloed op ontstekingen. Deze therapeutische effecten houden langer aan dan bij andere warmtebehandelingen. Een paraffinepakking kan op elke deel van het lichaam aangebracht worden.


Paraffinepakking ter ontspanning en verzorging

Vaak zijn dit pakkingen voor handen en/of voeten. U kunt hiervoor terecht bij schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, pedicures, beautysalons, etc. De handen of voeten worden in een paraffinebad gedompeld, de materie stolt en wordt daarna afgedekt met plasticfolie en een handdoek. Door de warmte gaan uw poriën openstaan, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daarnaast zorgt het voor een intens gevoel van ontspanning dat dagenlang aan kan houden. Na 15 minuten inwerktijd wordt de paraffinepakking verwijderd en voelt uw huid soepeler, zachter en elastischer aan. Bovendien zien de behandelde lichaamsdelen er verzorgder uit.


Paraffinepakking Nederland
Paraffinepakking België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.