Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stijl- en kleuradvies » Personal shopper

Personal shopper


Personal shopper informatie

Uw eigen Personal shopper


Sommige vrouwen zijn altijd druk, druk, druk: met werk, hobby’s, kindjes, enzovoort. Die hebben nauwelijks tijd om een middagje te gaan shoppen. Anderen vinden het gewoonweg vreselijk, dat winkel-in-winkel-uit gedoe of besteden hun kostbare vrije tijd liever aan iets anders dan winkelen. En dan zijn er ook nog vrouwen die graag en veel op winkeljacht gaan, maar eigenlijk nooit tevreden zijn met de buit. Zij hebben een abonnement op de zogenaamde miskoop omdat ze niet goed weten welke kleding bij hen past. Voor al deze dames kan een personal shopper uitkomst bieden.


Advies van een Personal shopper

Een personal shopper slaat niet zomaar in het wilde weg aan het kopen, maar doet eerst onderzoek naar uw wensen en behoeften. Vaak begint het met een kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo kan zij (het zijn toch vaak vrouwen) achterhalen wat uw favoriete kleuren en merken zijn, wat u misschien wilt veranderen en met eigen ogen zien wat voor type u bent. Soms duikt ze zelfs samen met u de kledingkast in om die eens uit te mesten: miskopen gaan weg, de pareltjes worden eruit gevist en u krijgt advies over het combineren van verschillende kledingstukken.


Daarna kan het shoppen beginnen! Dat doet de personal shopper alleen of samen met u – handig om te zien hoe zij efficiënt tewerk gaat – aan de hand van een vooraf bepaald kledingbudget. Er wordt alleen gekocht wat u nodig heeft, dus geen overbodige kledij waar niet om heeft gevraagd. Na het winkelen, passen jullie samen de nieuwe aankopen door om te zien of ze goed zitten en mooi staan. Wat u niet bevalt, brengt de personal shopper uiteraard voor u terug naar de winkel.


Nee, de tijd dat personal shoppers alleen voor ‘the rich and famous’ waren is definitief voorbij. Ook voor de gewone vrouw is het handig, tijd- en energiebesparend en zelfs betaalbaar.


Personal shopper Nederland
Personal shopper België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.