Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Radiesse


Radiesse informatie

Radiesse wordt gebruikt voor het opvullen van de neuslippenplooi, marionetlijnen, afhangende mondhoeken, volumeverbetering van jukbeen, verbetering van contouren van de kaaklijn en bij kinvergroting. De werkzame bestanddelen van Radiesse zijn calcium-hydroxylapatiet (CaHA) deeltjes en is opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen. Deze stoffen komen van nature ook in het lichaam voor en worden bij inspuiting geleidelijk opgelost en vervangen door lichaamseigen cellen die rond de CaHa deeltjes komen te zitten. Doordat deze worden vervangen door lichaamseigen cellen onstaat er een zachte en flexible vulling die zeer geschikt is voor het herstellen van o.a. volumeverlies en de contouren van het gezicht.

Bij behandeling met Radiesse wordt de werkzame stof diep in de huid geinjecteerd. Vooraf kan de huid verdoofd worden. Na behandeling ziet de huid er rood en gezwollen uit, eventueel met kleine blauwe plekjes. Dit zal na 1 a 2 dagen gedeeltelijk verdwenen zijn. Direct na de behandeling voelt het behandelde deel hard aan, dit effect verdwijnt na enkele weken wanneer de vulling de zachtheid van het omliggende weefsel heeft aangenomen.

Het resultaat van deze behandeling is gelijk waarneembaar en langdurig want hij is 1 tot 3 jaar zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunnen er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn en wellicht een touch-up behandeling.

 


Radiesse Nederland
Radiesse België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.