Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Injectables en Fillers » Restylane Macrolane

Restylane Macrolane


Restylane Macrolane informatie

De werkzame stof van Restylane Macrolane is een dikke/stugge gel van hyaluronzuur, deze zorgt voor de vochtigheid en elasticiteit van de huid. Bij Restylane Macrolane zijn de hyaluronzuur partikels groter dan bij de andere vormen van Restylane en meer geschikt voor het creeren van grotere volumes. In het lichaam komt hyaluronzuur zelf overal voor, echter naarmate men ouder wordt neemt deze productie van deze stof af. Naarmate de productie afneemt ontstaan er rimpels,neemt het volume van de huid af en wordt de huid aanzienlijk slapper. Hierdoor is Restylane Macrolane zeer geschikt voor het vergroten van kleinere borsten of het meer vorm geven van aan een leeg decollete of slappe borsten. Restylane Macrolane kan ook toegepast worden voor het opvullen van littekens en oneffendheden die ontstaan zijn na een ongeval of een liposuctie.

Restylane Macrolane wordt in de huid geinjecteerd tussen de borstspier en klierweefsel en door de behandeld arts in vorm gemasseerd. Per borst kan er maximaal 100- tot 120 CC worden ingespoten, wat vermeerdering van 1 cupmaat betekend of vollere borsten in dezelfde cupmaat. Na de behandeling kan de huid er gezwollen uitzien met eventueel blauwe plekjes en zullen de borsten tot een week na de behandeling gespannen en gevoelig zijn. Het dragen van een goede ondersteunende bh kan dit verhelpen. Restylane Macrolane kan in het begin bobbelig aanvoelen, echter verdwijnt dit vanzelf. Wanneer men na behandeling met Restylane Macrolane borstzelfonderzoek of een mammografie ondergaat is dit mogelijk, echter moet dit wel van tevoren worden aangegeven dat u behandelt bent met Restylane Macrolane. Het resultaat van een behandeling met Restylane Macrolane is direct waarneembaar en voor een optimaal resultaat worden meerdere behandelingen geadviseerd. Het resultaat blijft 12 tot 18 maanden zichtbaar. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden, want de werkzame stof hyaluronzuur wordt volledig door het lichaam afgebroken.

 


Restylane Macrolane Nederland
Restylane Macrolane België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.