Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Restylane SubQ


Restylane SubQ informatie

De werkzame stof van Restylane SubQ is hyaluronzuur, deze zorgt voor de vochtigheid en elasticiteit van de huid. In het lichaam komt hyaluronzuur zelf overal voor, echter naarmate men ouder wordt neemt deze productie van deze stof af. Naarmate de productie afneemt ontstaan er rimpels,neemt het volume van de huid af en wordt de huid aanzienlijk slapper. Hierdoor is Restylane SubQ zeer geschikt voor het opvullen van rimpels en groeven/plooien. Naast het opvullen vervangt Restylane SubQ het natuurlijke hyaluronzuur en het onderhuids vetweefsel. Restylane SubQ kan toegepast worden bij contourverbetering van de kaaklijn, volumehertel van jukbeenderen/wangen, verminderen van ingevallen onderoogleden, volumeherstel ingevallen slapen, verminderen van diepe neus-lippenplooi, vergroten van de kin.

Restylane SubQ wordt in de huid geinjecteerd en door de behandeld arts in vorm gemasseerd. Na de behandeling kan de huid er rood en gezwollen uitzien met eventueel blauwe plekjes, welke na 1 tot 2 dagen verdwenen zullen zijn.

Het resultaat van een behandeling met Restylane SubQ is direct waarneembaar en voor een optimaal resultaat worden meerdere behandelingen geadviseerd. Het resultaat blijft 8 tot 14 maanden zichtbaar. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden, want de werkzame stof hyaluronzuur wordt volledig door het lichaam afgebroken.

 


Restylane SubQ Nederland
Restylane SubQ België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.