Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Restylane


Restylane informatie

De werkzame stof van Restylane is hyaluronzuur, deze zorgt voor de vochtigheid en elasticiteit van de huid. In het lichaam komt hyaluronzuur zelf overal voor, echter naarmate men ouder wordt neemt deze productie van deze stof af. Naarmate de productie afneemt ontstaan er rimpels en wordt de huid aanzienlijk slapper. Hierdoor is Restylane zeer geschikt voor het opvullen van rimpels en groeven/plooien. Restylane kan toegepast worden bij rimpels, lipcontour, liplijntjes, vollere lippen, afhangende mondhoeken en het verzachten van littekens. Er zijn verschillende soorten van Restylane beschikbaar: Restylane , Restylane Touch en Restylane Perlane, afhankelijk van de diepte van de rimpels worden deze toegepast. Het verschil tussen de verschillende soorten Restylane zit hem in de hyaluronzuur-partikels die varieert.

Restylane wordt in de huid geinjecteerd en zal een licht branderig gevoel geven. Voordat met de behandeling begonnen wordt, wordt deze eerst op de gevoelige plaatsen verdoofd. Na de behandeling kan de huid er gezwollen uitzien, welke na 1 tot 2 dagen geheel verdwenen zal zijn.

Het resultaat van een behandeling met Restylane is direct waarneembaar en blijft 6 tot 12 maanden zichtbaar. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden, want de werkzame stof hyaluronzuur wordt volledig door het lichaam afgebroken.

 


Restylane Nederland
Restylane België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.