Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Sculptra


Sculptra informatie

Sculptra zorgt voor een stevigere, vollere en elastischer huid omdat het de vorming van eigen collageen in de huid (blijvend) stimuleert. Sculptra is geheel afbreekbaar door het lichaam. Ook wanneer Sculptra volledig uit het lichaam verdwenen is blijft het blijvend invloed uitoefenen op de aanmaak van nieuw collageenweefsel. Sculptra bestaat uit een 100% biologisch afbreekbaar polymelkzuur, welke verpakt is in een hydrogel. Het wordt gebruikt voor het verminderen van rimpels in het decollete, herstel van de contouren van kaak- en kinlijn, verjonging van de gezichtsvorm, meer volume in de wangen en bij de slapen en het verminderen van de mondhoekplooien.

Bij een behandeling met Sculptra wordt de werkzame stof geinjecteerd, omdat dit pijnlijk kan zijn voor de huid kan de huid verdoofd worden met behulp van een creme. Na de behandeling kan de huid er rood en gezwollen uitzien tevens kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Deze zullen vanzelf weer verdwijnen.

Het volumeherstellende effect van Sculptra is direct na de behandeling waarneembaar. Dit effect zal na 2 weken afnemen omdat dan het polymelkzuur zich in de huid verspreidt zodat er nieuw collageen gevormd kan worden. De vorming en het uiteindelijke resultaat zullen na 3 tot 6 maanden daadwerkelijk zichtbaar zijn. Er zullen in totaal 3 tot 4 behandelingen nodig zijn, hiervan zal het effect gemiddeld twee jaar aanhouden. Voor behoud van het resultaat wordt aangeraden om de behandeling eenmaal per jaar te herhalen.

 


Sculptra Nederland
Sculptra België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.