Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Injectables en Fillers » Siliconenolie (PMS/ISP)

Siliconenolie (PMS/ISP)


Siliconenolie (PMS/ISP) informatie

Siliconenolie wordt gebruikt voor het permanent verbeteren van de lipcountour, vollere lippen en het verzachten van liplijntjes. Het is een zuivere vorm van Siliconenolie en is een van de oudste injectables die er bestaan. Het dient door een deskundige arts behandeld te worden, om verdere complicaties op korte- en lange termijn te voorkomen. Siliconenolie wordt druppelgewijs in het onderhuidse weefsel ingespoten, alwaar het ingekapseld wordt zodat het precies blijft zitten waar het is aangebracht door de arts. Na volledige inkapseling (6 weken) kan een vervolgbehandeling plaatsvinden zodat het gewenste resultaat in meerdere behandelingen bereikt wordt en overcorrectie voorkomen wordt.

Voor de behandeling met Siliconenolie worden de lippen eerst verdoofd. Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen eruit zien, dit zal binnen 1 a 2 dagen verdwenen zijn.

Het resultaat is niet direct waarneembaar na de behandeling, dit omdat er eerst inkapseling door het lichaam moet plaatsvinden. Dit proces neemt 5 tot 6 weken in beslag. Siliconenolie zorgt ervoor dat de lippen zacht blijven aanvoelen, maar wel een jeugdige en stevige uitstraling krijgen. De behandeling is blijvend voor gemiddeld 2 tot 5 jaar, in enkele gevallen is dit effect langer waarneembaar.

 


Siliconenolie (PMS/ISP) Nederland
Siliconenolie (PMS/ISP) België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.