Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Stijladvies


Stijladvies informatie

Stijlladvies voor Hem en voor Haar


Dik of dun, lang of kort, kleine borsten of een groot achterwerk, het maakt allemaal niet uit. Met de juiste kleding is het een fluitje van een cent om uw positieve punten te benadrukken en uw mindere kanten te verdoezelen. Maar het moet natuurlijk ook bij uw persoonlijkheid passen, anders voelt u zich er zeker niet prettig in. Wie het moeilijk vindt om een flatterende garderobe samen te stellen, kan baat hebben bij een persoonlijk stijladvies.


Personal shoppers, stylisten en zelfs sommige kleurenconsulenten zijn allemaal deskundigen op het gebied van stijl. Van een eenmalig uitgebreid stijladvies van deze kenners kunt u heel lang plezier hebben. Nooit meer miskopen, de kleren in uw kast zijn onderling goed te combineren en uw figuur is meer in balans … dus complimentjes!


Een goed stijladvies begint met het analyseren van uw eigen voorkeur. Bent u een romantisch type, houdt u van klassieke kleding of ben u juist heel sportief. Daarna wordt uw lichaamsbouw onder de loep genomen. Afhankelijk van de vorm en grootte van uw schouders, borsten, heupen en taille zijn er een aantal verschillende figuurtypes te onderscheiden:

• Appel

• Peer

• Zandloper

• Recht

• Omgekeerde driehoek

• Rechtrond


Weet u eenmaal wat voor type u bent, dan vallen er al een heleboel soorten kleding af. En als dan ook nog gekeken wordt naar de welke stoffen, kleuren en eventuele dessins u kunt dragen, is het stijladvies bijna compleet. Zo kan een vrouw met korte benen en stevige heupen beter geen driekwart heupbroek van spijkerstof dragen; dat maakt enorm propperig. Een superlange taillebroek van lekker los materiaal met iets uitlopende pijpen, maakt u optisch langer en laat uw heupen smelten. Tot slot is er nog aandacht voor het ‘afstylen’ van uw kleding met schoenen en accessoires.


Stijladvies Nederland




Stijladvies België




Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.