Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Stoppen met roken » Stoppen met roken - Softlasertherapie

Stoppen met roken - Softlasertherapie


Stoppen met roken - Softlasertherapie informatie

Roken is een psychische- en lichamelijke verslaving doordat uw lichaam aan de nicotine went. Door het roken is tevens het bloedsuikergehalte sterk verhoogd. Met behulp van softlasertherapie is het mogelijk om van de rookverslaving af te komen en de bloeksuikerspiegel weer te laten dalen. Tevens zal men minder last hebben van ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid en gewichtstoename, waardoor men ook minder zin zal hebben om te roken.

Softlasertherapie is acupunctuur met behulp van laserlicht. De oorsprong van deze behandeling gaat terug naar de traditionele chinese geneeswijzen. Met behulp van deze therapie worden de meridianen (energiebanen volgens de traditionele chinese geneeswijze) behandelt waardoor het verlangen naar het roken wordt geneutraliseerd en onderdrukt. Door gebruik te maken van de meridianen worden lichaam en geest weer in evenwicht gebracht.

Aangeraden wordt om de laatste sigaret minimaal de avond alvorens de behandeling zal plaatsvinden te nuttigen. Na de therapie wordt een nabehandeling aangeraden om terugval te voorkomen.

Er zijn nog geen (erkende) resultaten aangetoond waaruit blijkt dat deze therapie daadwerkelijk effectief is.

 


Stoppen met roken - Softlasertherapie Nederland
Stoppen met roken - Softlasertherapie België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.