Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Teosyal


Teosyal informatie

De werkzame stof van Teosyal is hyaluronzuur, dit is een substantie die ook in de huid voorkomt. Met behulp van Teosyal kunnen rimpels behandeld worden of kan er meer contour worden gegeven aan het gezicht of de lippen.

Bij behandeling met Teosyal wordt de werkzame stof geinjecteerd in de huid waarmee de rimpel verdwijnt of er gezichtscontouren verkregen worden. Het resultaat is direct waarneembaar na behandeling. Er kan een verdoving worden toegepast met creme op gevoelige plekken of met behulp van een injectie. Na behandeling kan de huid er rood en gezwollen uitzien en kan dit gepaard gaan met jeuk. Dit zal binnen enkele dagen verdwenen zijn. Voor een optimaal resultaat is het mogelijk dat er meerdere behandelingen met Teosyal nodig zijn.

 


Teosyal Nederland
Teosyal België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.