Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Permanent Ontharen » VPL flitslicht ontharen

VPL flitslicht ontharen


VPL flitslicht ontharen informatie

VPL flitslicht Ontharen


VPL is de afkorting van Variable Pulse Light. Deze ontharingstechniek werkt evenals het IPL systeem met hoog geconcentreerde lichtflitsen. Deze worden opgenomen door het haarpigment, zetten de lichtenergie om in hitte en vernietigen daarmee de haarzakjes voorgoed. VPL is de nieuwste ontwikkeling op dit gebied en schijnt veiliger te zijn en betere resultaten te geven. Elke lichtflits bestaat namelijk uit een serie miniflitsen, waardoor de temperatuur veel hoger opgedreven wordt zonder de omringende huid mee te verwarmen. Dat is beter voor uw huid, u heeft minder behandelingen nodig (zo’n 3 tot 5) en geeft ook bij lichtere haren meer kans op succes.


In principe is de VPL methode geschikt voor het verwijderen van al uw ongewenste lichaamshaar. Of dat nu op uw benen, armen, gezicht of rond uw bikinilijn zit. De meeste mensen kunnen ook zonder problemen behandeld worden. Er zijn echter een paar uitzonderingen waarvoor VPL (en ook IPL) niet geschikt is:


• Zwangere vrouwen.

• Mensen die bepaalde medicijnen gebruiken die de huid gevoeliger maken voor daglicht, zoals antibiotica, antidepressiva of anti-acnemiddelen.

• Mensen met een pacemaker.

• Mensen met huidkanker of leukemie (óók als ze ervan genezen zijn).


Deze lijst is ongetwijfeld niet compleet; overleg altijd vooraf met uw huisarts wanneer u VPL of IPL overweegt!


VPL flitslicht ontharen Nederland
VPL flitslicht ontharen België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.