Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Beauty & Wellness » Ogen » Wimpers verven

Wimpers verven


Wimpers verven informatie

Bijna elke vrouw benadrukt graag haar ogen. Niet alleen omdat ze heel bepalend zijn voor onze gezichtsuitdrukking, maar vooral vanwege de grote aantrekkingskracht die ze op het andere geslacht uitoefenen. Mascara’s gaan dan ook grif over de toonbank. Ze zorgen inderdaad voor een prachtige oogopslag, maar het nadeel is dat ze elke dag opnieuw aangebracht moeten worden. Wie daar geen zin in of tijd voor heeft, kan besluiten haar wimpers te gaan verven.


Voor wie en in welke situaties is wimpers verven geschikt?

• Voor vrouwen met erg lichte wimpers

• Wanneer u een aantal wimperhaartjes heeft zonder pigment

• Waneer u allergisch bent voor mascara

• Voor vrouwen die het moeilijk vinden mascara goed en zonder vlekken aan te brengen

• Wanneer u op vakantie gaat en er toch goed uit wilt zien na een duik in het water

Heeft u van uzelf al donkere wimpers, dan heeft verf geen effect. En voor het creëren van meer volume of lengte is verven ook niet de juiste oplossing. In dat geval kunt u beter voor wimperextensions kiezen.


Het is zeker mogelijk om zelf uw wimpers te verven: de meeste drogisterijen verkopen speciale wimperverfsetjes. Verf in geen geval uw wimpers met gewone (hoofd)haarverf! Daar zitten agressievere bestanddelen in die gevaarlijk zijn voor uw ogen. Hou er wel rekening mee dat zelf verven, vooral als u onervaren bent, nogal een knoeiboel kan worden. De meeste vrouwen laten hun wimpers dan ook kleuren door een schoonheidsspecialiste. Voor de prijs hoeft u dat ook niet te laten; het kost meestal niet meer dan tien euro.


De kleur blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar, net zo lang als de gemiddelde levensduur van een wimperhaar. Komt u veel in de zon of zwemt u graag? Dan kan de kleur onder invloed van uv-licht en chloor sneller vervagen.


Wimpers verven Nederland
Wimpers verven België
Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Onafhankelijk

Kliniekoverzicht.nl is volledig objectief en onafhankelijk.

Sommige klinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.