Home » Gezicht » Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie

De vraag naar huidverbeterende/huidverjongende behandelingen is de laatste tijd enorm toegenomen. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat vrouwen, maar tegenwoordig ook vrijwel net zo veel mannen, hoge eisen aan de conditie van zijn of haar huid stellen en weten dat een verzorgde, frisse huid een jonger uiterlijk geeft. Het heeft er ook mee te maken dat het korte, pijnloze behandelingen zijn die ontspannend zijn en veel meer voor uw huid doen dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste of het smeren van dure crèmes.

Een van deze behandelingen is microdermabrasie en is geschikt voor behandeling van;
• Verouderde huid
• Rimpels
• Vochtwallen
• Acne littekens
• Overige littekens
• Pigmentatie
• Verlies van elasticiteit
• Ouderdomsvlekken
• Hyperkeratosis (verhoorning van de huid)
• Beschadiging door UV-straling Met een korte behandeling van 20 tot 30 minuten kunt u uw huid weer een frisse uitstraling geven.

Bij microdermabrasie wordt met speciale apparatuur een laagje van de opperhuid verwijderd. Met behulp van een straaltje zeer fijne microkristallen worden dode en beschadigde huidcellen verwijderd. Grove poriën, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zullen dan minder zichtbaar worden. De fibroblasten in uw huid worden gestimuleerd waardoor uw bindweefsel verstevigd. Door de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken en de productie van collageen en elastine wordt verhoogd. Het resultaat is een huid die glad en soepel aanvoelt.

Behandelniveaus

Er zijn drie behandelniveaus; afhankelijk van de indicatie zal tijdens een consult met een van de artsen het behandelniveau worden bepaald. Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype, ook de getinte huid. Na de behandeling die in het geheel niet pijnlijk is, kan de huid gedurende enkele uren wat rood gekleurd en gevoelig zijn. Daarna kunt u uw werkzaamheden zonder problemen hervatten. Uw huid zal er direct na de behandeling gladder en frisser uitzien.

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor hals en decolleté. Deze behandeling is geschikt voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. U kunt de behandeling bijvoorbeeld eens in de maand laten doen voor een flinke oppepper van uw huid. Voor een optimaal resultaat kunt u voor meerdere behandelingen kiezen. U dient dan eens per week behandeld te worden.

Info aanvragen over Microdermabrasie

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Microdermabrasie of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Microdermabrasie klinieken in NederlandMicrodermabrasie klinieken in België

Gesponsorde links

Microdermabrasie voor en na foto's

Meer weten over Microdermabrasie klinieken en tarieven?Deel deze Microdermabrasie voor en na foto's

Stel uw vraag over Microdermabrasie en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Microdermabrasie !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Microdermabrasie te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Microdermabrasie wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven