Home » Lichaam » Endermologie - Cellulite

Endermologie - Cellulite

Endermologie

Iedere vrouw heeft ermee te maken: vanaf de puberteit neemt het gewicht opeens toe. Dit gebeurt onder invloed van oestrogenen, die vetcellen activeren om reserves op te slaan. Daardoor kan cellulite ontstaan, evenals striae (= scheurtjes in de huid). Ook genetische factoren, te weinig beweging, obstipatie, stress, slechte eetgewoonten, roken, teveel alcohol en bepaalde medicijnen kunnen cellulite veroorzaken. Cellulite is eigenlijk een verstoorde stofwisseling in de vetcellen, die soms ernstig kan zijn. Veel voorkomende cellulite-plekken zijn: bovenbenen, billen, kuiten, bovenarmen. Onder andere endermologie kan deze huidproblemen prima verhelpen.

Endermologie - Figuurcorrectie -Cellulite - Cellulitis


Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, middels een speciaal apparaat dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De endermologie wordt toegepast door een (fysio)therapeut, die een opleiding tot endermoloog heeft gehad.

De behandeldoelen zijn o.a. sinaasappelhuid (cellulite), vetophopingen die "vast" zitten en de voor- en nabehandeling bij vetafzuiging. Door deze methode krijgen huid en onderhuid weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie wordt hersteld waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Andere klachten, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten, kunnen hierdoor ook verdwijnen. De endermologie behandeling is ook inzetbaar bij onder andere littekens, brandwonden, operaties, pijnklachten aan spieren of gewrichten en stoornissen in doorstroming van bloed en lymphe.

Werkt de endermologie behandeling echt?

Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van het LPG apparaat aangetoond en de behandeling verder onderbouwd. Dat wil zeggen wat men verder nog kan doen om het effect te verbeteren. Op dit moment is endermologie de meest succesvolle behandeling voor cellulite. Juist omdat endermologie de weefselblokkades, het probleem bij cellulite, aanpakt.

Hoeveel endermologie behandelingen zijn nodig voor een gewenst resultaat?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. Ervaring leert dat gemiddeld 18 behandelingen nodig zijn. Na 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Start is één tot twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand het bereikte resultaat onderhouden. Voor de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

Hoelang bestaat endermologie?

De methode bestaat al sinds 1986. De Franse ingenieur L. Paul Guitay ontwikkelde een toestel om de verkleefde brandwonden van zijn dochter te kunnen behandelen. Daarbij werd ontdekt dat ook vetophopingen verdwenen. Sindsdien heeft de ontwikkeling van het toestel een grote vlucht genomen en wordt de methode inmiddels in heel veel landen met succes toegepast.

Hoe verloopt de endermologie behandeling en doet het pijn?

De behandeling doet geen pijn. Sterker nog, mág zelfs geen pijn doen. Het dragen van een lichaamsmaillot is verplicht. Dit is een soort nylon pak dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Bovendien is de behandeling door het dragen van het pak geheel hygiënisch. De effectieve behandeltijd bedraagt 35 minuten.

Hoe lang blijft het resultaat van de endermologie behandeling?

Dat is sterk afhankelijk van uw leefstijl en uw persoonlijke hormoonhuishouding. Het resultaat kan enkele maanden tot meerdere jaren duren. Vaak wordt dan ook onderhoudsbehandelingen genomen. Dit varieërt van éénmaal per maand tot éénmaal per kwartaal.

Vormen spataders een belemmering?

Spataders vormen geen belemmering. Echter op de plaats waar de spatader zit zal nooit behandeld worden wanneer deze aan de oppervlakte ligt.

Endermologie als behandelmethode kan toegepast worden bij:

•  Cellulite - Cellulitis - Sinaasappelhuid
•  Lokale vetophopingen
•  Voor- en nabehandeling bij liposuctie en liposculptuur /liposculture
•  Vermoeide benen en opgezette voeten
•  Huidveroudering / Huidversteviging
•  Zwangerschapsstriemen (verslapte huid)
•  Ter ondersteuning van een dieet

Ook kan cellulite, cellulitis met een nieuw apparaat EOSONIC worden behandeld. EOSONIC is een 4-in-1 systeem. Een oplossing voor anti-cellulite behandelingen, afslanken, spierversteviging en het verbeteren van de huidconditie.  De Eosonic behandeling is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Hoe kan de Eosonic u helpen?

Een unieke combinatie van ultrasound geluidsgolven, infraroodwarmte, elektrostimulatie en kleurlichttherapie werken o.a. op het lymfesysteem van het lichaam om zo de afvoer van afvalstoffen en vetcellen te stimuleren.De Eosonic geeft een langdurig resultaat bij gebruik in kuurverband, gemiddeld bevat een kuur 10 tot 15 behandelingen. Voor optimaal resultaat ondergaat uw klant 1 tot 2 maal per week een behandeling. Na de eerste behandeling ziet u direct een meetbaar resultaat (centimeterverlies)!

Info aanvragen over Endermologie - Cellulite

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Endermologie - Cellulite of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Endermologie - Cellulite klinieken in NederlandEndermologie - Cellulite klinieken in België

Gesponsorde links

Endermologie - Cellulite voor en na foto's

Meer weten over Endermologie - Cellulite klinieken en tarieven?Deel deze Endermologie - Cellulite voor en na foto's

Stel uw vraag over Endermologie - Cellulite en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Endermologie - Cellulite !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Endermologie - Cellulite te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Endermologie - Cellulite wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven