Home » Gezicht » Fillers tijdelijk

Fillers tijdelijk

Tijdelijke fillers

Tijdelijke fillers worden door het lichaam afgebroken en verdwijnen na 3 tot 8 maand, afhankelijk van de plaats, van de huidkwaliteit en de mimiekontwikkeling. Er worden voortdurend nieuwe fillers ontwikkeld die altijd een beter resultaat beloven. Door het verdwijnen van deze preparaten in het lichaam verdwijnen ook de goede maar ook de minder goede resultaten.

Dit laatste is het grote voordeel van deze fillers. Je kunt je afvragen waarom een permanent filler dan niet zinvoller is. De belangrijkste reden daarvoor is dat mensen eerst eens willen zien wat vulling voor hen doet. De tijdelijke fillers zijn ofwel collageenpreparaten, ofwel hyaluronzuurpreparaten en zijn voor alle rimpels bruikbaar evenals om lippen op te vullen. Een collageenpreparaten is bv. Zyderm, die echter op voorhand moeten worden getest op allergische reacties.

Andere preparaten zoals Hylaform, Restylane/Perlane en Juvederm (Hyaluronzuurpreparaten) hoeven niet te worden getest op allergische reacties en vertonen al bij een geringe dosering een goed resultaat. In zeldzame gevallen zijn bv. tijdelijke roodheid van de huid, zwellingen, bacteriële infecties, granulomateuze reacties met cystevorming evenals overgevoeligheid mogelijk. Voor de fijne rimpeltjes rond de ogen zijn sommige "fijnelijn"-preparaten van de bekende "fillers" geschikt bv. de Restylane Touch.

Info aanvragen over Fillers tijdelijk

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Fillers tijdelijk of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Fillers tijdelijk klinieken in NederlandFillers tijdelijk klinieken in België

Gesponsorde links

Fillers tijdelijk voor en na foto's

Meer weten over Fillers tijdelijk klinieken en tarieven?Deel deze Fillers tijdelijk voor en na foto's

Stel uw vraag over Fillers tijdelijk en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Fillers tijdelijk !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Fillers tijdelijk te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Fillers tijdelijk wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven