Home » Lichaam » Dijbeen lift

Dijbeen lift

Dijbeenlift

Overtollige slappe huid aan de binnenzijde van de bovenbenen onstaat vaak na aanzienlijk gewichtsverlies of na een zwangerschap of omdat de elasticiteit van de huid door ouderdom afneemt.

Het teveel aan huid kan chirurgisch verwijderd worden. Door het opspannen van de huid gaat het bovenbeen er fraaier uitzien. Wel komen er littekens en deze zijn in het begin opvallend maar vervagen met de tijd. Een dijbeenlift kan eventueel gecombineerd worden met liposuctie van de bovenbenen.

Doordat bij het lopen de huid voortdurend tegen elkaar schuurt treedt er irritatie van vde huidplooien op en kan een vervelend probleem vormen.

Dijbeenlift bij matig huidoverschot

Bij matig huidoverschot is het voldoende om huid weg te nemen in de lies-bilplooi en komt het litteken ook daar te liggen. Door de zwaartekracht is het mogelijk dat dit litteken na enkele maanden wat breder wordt en uitzakt, zodat het onder de onderbroek(bikini) uit komt.

Dijbeenlift bij uitgesproken huidoverschot

Bij uitgesproken huidoverschot is het nodig om huid en vetweefsel weg te nemen over de gehele lengte van het bovenbeen, tot net boven de knie. Het litteken loopt dan eveneens in de lies en verticaal naar beneden aan de binnen-achterzijde van het bovenbeen. Na de ingreep moet gedurende zes weken een speciaal aangekocht drukverband panty gedragen worden.

Info aanvragen over Dijbeen lift

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Dijbeen lift of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Dijbeen lift voor en na foto's

Meer weten over Dijbeen lift klinieken en tarieven?Deel deze Dijbeen lift voor en na foto's

Stel uw vraag over Dijbeen lift en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Dijbeen lift !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Dijbeen lift te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Dijbeen lift wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven