Home » Ooglaseren » Zyoptix

Zyoptix

Zypotix

Ook wel WaveFront-methode genoemd, is de nieuwste aanvulling op de bestaande conventionele behandelmethoden zoals INTRALASE LASIK, FEMTOSECOND, LASIK en LASEK en PRK.

Ongeveer de helft van alle bril en/of contactlensdragers heeft naast de gewone refractieafwijking (ook wel genoemd ‘de aberraties van de lagere orde’) zoals bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijking, ook nog een fijnere afwijking. Deze afwijkingen worden ook wel ‘de aberraties van de hogere orde’ genoemd.

Met de WaveFront-technologie (‘custom ablation’ of ‘gepersonaliseerde laserbehandeling’) kunnen refractieafwijkingen nog nauwkeuriger worden gecorrigeerd. Met de Zyoptix behandeling is het mogelijk om nog beter te zien dan u ooit met bril en/of contactlenzen zult zien.

De WaveFront-methode achten wij geschikt voor bijziendheid tot -7.00 dioptrieën, verziendheid tot +3.00 dioptrieën en cilinderafwijking tot 3.00 dioptrieën. De Zyoptix (WaveFront-behandeling) wordt voornamelijk uitgevoerd als aanvulling op de LASIK- of de LASEK/PRK-methode en is ook een goede oplossing als u te wijde pupillen in het donker heeft of als u ‘nachtblind’ bent. Via speciale onderzoeken wordt bepaalt of een WaveFront-behandeling in uw geval echt zinvol of noodzakelijk is.

Info aanvragen over Zyoptix

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Zyoptix of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Zyoptix voor en na foto's

Meer weten over Zyoptix klinieken en tarieven?Deel deze Zyoptix voor en na foto's

Stel uw vraag over Zyoptix en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Zyoptix !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Zyoptix te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Zyoptix wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven