Home » Gezicht » Laser peeling

Laser peeling

Laser Peeling

Naarmate men ouder wordt, neemt de collageen en ook de elasticiteit van de huid af. Hierdoor ontstaan en rimpels en pigmentvlekjes. In sommige gevallen kunnen injectables zoals botox, restylane en fillers voldoende resultaat bieden. In andere gevallen zullen deze niet meer voldoende zijn. Laserpeeling kan dan een uitkomst bieden.

Laser Peeling is een methode om rimpels en onregelmatigheden van de huid minder zichtbaar te maken. Ook groefjes rond de mond, kraaienpootjes naast de ogen, groeven in het voorhoofd of de uitgebreide fijne rimpeltjes van het hele gelaat kunnen met lasertherapie worden geëgaliseerd. De methode is ook geschikt voor het behandelen van littekens, bijvoorbeeld van acne.

De behandeling

De huid bestaat voor het grootste deel uit water en deze laserstraal werkt in dat deel van het lichtspectrum waarbij het licht juist wordt geabsorbeerd door water. Tijdens die absorptie wordt de energie van de laserstraal omgezet in warmte, waardoor samen met het water de omgevende cel wordt verdampt. Tijdens dit laag voor laag vaporiseren (verdampen) schrompelt het onderliggende bindweefsel (collageen) waardoor de huid strakker wordt.

In de cosmetische chirurgie maakt men gebruik van laserablatie (ablatie betekent loslating). Hierbij wordt in een milliseconde een flinterdun laagje van de huid verdampt met behulp van een in gas opgewekte laserstraal.

De laser peeling therapie is niet in staat het ouder worden definitief te stoppen maar de veroudering van de huid wordt als het ware enkele jaren teruggedraaid. Het effect van een laserbehandeling blijft doorgaans zo´n tien jaar zichtbaar. Na de Laser Peeling behandeling Het genezingsproces is afhankelijk van persoon tot persoon. Een voorlopig resultaat is zichtbaar na ongeveer drie tot acht weken. Het definitieve resultaat duurt ongeveer twee tot vier maanden. De huid ziet er jonger en frisser uit en blijft enkele jaren zo. Echter het verouderingsproces gaat natuurlijk door.

Het resultaat

De duur van het effect van een Laser Peeling therapie is onder meer afhankelijk van de leefwijze van de persoon. Veel roken, veel in de zon zitten of onder de zonnebank liggen zijn factoren waardoor het effect minder lang zichtbaar blijft.

Info aanvragen over Laser peeling

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Laser peeling of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Laser peeling voor en na foto's

Meer weten over Laser peeling klinieken en tarieven?Deel deze Laser peeling voor en na foto's

Stel uw vraag over Laser peeling en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Laser peeling !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Laser peeling te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Laser peeling wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven