Home » Verzekerde zorg » Cervicogene hoofdpijn

Cervicogene hoofdpijn

Cervicogene hoofdpijn

Wat is cervicogene hoofdpijn? Cervicogene hoofdpijn is een omstreden diagnose. Het woord cervicogeen betekent "afkomstig uit de nek". Met de benaming wordt een hoofdpijn bedoeld waarvan men aanneemt dat deze wordt veroorzaakt door afwijkingen in de halswervelkolom. Klachten/ verschijnselen Patiënten met cervicogene hoofdpijn ontwikkelen de hoofdpijn nog al eens na een ongeluk met de nek (het is overigens niet hetzelfde als een whiplash). De hoofdpijn zit aan één kant van het hoofd en straalt vanuit de nek naar het voorhoofd. De pijn wordt uitgelokt en verergerd door bewegingen met het hoofd. Het kan soms moeilijk zijn om deze hoofdpijn te onderscheiden van migraine. Oorzaken De oorzaak is niet bekend. Men veronderstelt dat afwijkingen in de halswervels ('slijtage' of ten gevolge van een ongeluk) prikkeling van de zenuwen op het hoofd veroorzaken. Hoe stelt men de diagnose?De diagnose stelt men op basis van het klachtenpatroon van de patiënt. Een speciale test voor de diagnose van cervicogene hoofdpijn is er niet. Wat zijn de behandelingsmogelijkheden? Voor de behandeling worden zenuwblokkades gebruikt. Het resultaat is wisselend en wetenschappelijk is de waarde nog niet bewezen. Pijnstillers en TENS worden ook met wisselend succes toegepast.

Info aanvragen over Cervicogene hoofdpijn

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Cervicogene hoofdpijn of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:
Cervicogene hoofdpijn klinieken in NederlandCervicogene hoofdpijn klinieken in België

Gesponsorde links

Cervicogene hoofdpijn voor en na foto's

Meer weten over Cervicogene hoofdpijn klinieken en tarieven?Deel deze Cervicogene hoofdpijn voor en na foto's

Stel uw vraag over Cervicogene hoofdpijn en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Cervicogene hoofdpijn !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Cervicogene hoofdpijn te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Cervicogene hoofdpijn wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven