Home » Ooglaseren » Lasek

Lasek

Lasek ooglaseren

Een ooglasermethode waarbij het bovenste laagje van het hoornvlies ( het epitheel) door een alcoholoplossing wordt losgeweekt, is de LASEK. Na het losweken van het epitheel wordt deze opzij geschoven en wordt het onderliggend hoornvlies met de laser behandeld.

Het laseren zelf (corrigeren) gaat precies op dezelfde wijze bij de Lasik-methode. Na afloop wordt het losgeweekt epitheel teruggezet en het oog wordt bedekt met een zachte lens (bandagelens).

Doordat het epitheellaagje van het hoornvlies beschadigd is geraakt kan het oog gedurende één tot twee dagen na de behandeling pijnlijk aanvoelen. Slechts in uitzonderingsgevallen duurt de pijn langer. Om de pijn te verzachten krijgt u pijnstillers mee.

Meestal is de oppervlakkige laag (het epitheel) van het hoornvlies na twee tot drie dagen genezen. Tijdens de genezingsfase kan lichtschuwheid optreden en voelt het oog vaak ‘stroef’ aan. Met zonnebril zonder sterkte en oogdruppels zijn deze klachten te verminderen.

Herstel Lasek ooglaserbehandeling

Het herstel van het zicht duurt langer: de eerste week is het zicht zelfs slechter dan voor de behandeling omdat het epitheel nog niet tot de juiste dikte is aangegroeid en het hoornvliesoppervlak nog niet glad is. De totale genezingsfase kan 4 tot 6 maanden duren. De Lasek-methode is geschikt voor sterktes tot -7.00 dpt en bijvoorbeeld ook voor die mensen die last hebben van droge ogen.

Info aanvragen over Lasek

Vul het formulier in en ontvang van meerdere vooraanstaande klinieken uitgebreide informatie over Lasek of andere behandelingen.

Aanhef:*


Uw voor - en achternaam:*

Adres - huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

Land:*


Geboortedatum:*
- -

Email:*

Telefoon:*

Hoe wilt u dat de kliniek contact met u opneemt?

Over welke behandeling(en) wenst u meer informatie?:*
Maak uw wensen duidelijk kenbaar zodat u gericht geinformeerd kunt worden

Binnen welke termijn wilt u een behandeling ondergaan?

Wilt u over uw gewenste behandeling informatie ontvangen van:*Hoever bent u bereid te reizen voor uw behandeling?:*
Ik schrijf mij in voor uw nieuwsbrief en maak kans op een beautyarrangement!:Lasek voor en na foto's

Meer weten over Lasek klinieken en tarieven?Deel deze Lasek voor en na foto's

Stel uw vraag over Lasek en krijg gratis antwoorden van specialisten en kliniekenStel uw vraag over Lasek !

1. Vraag: Gebruik het formulier hieronder om uw vraag over Lasek te stellen.
2. Registreer: Om uw vraag geplaatst te krijgen dient u op de knop uw Vraag Versturen te klikken en in te loggen. Geen login? Nadat u uw vraag heeft versturud kunt zich eenvoudig en gratis registreren.
3. Antwoord: Uw vraag over Lasek wordt na goedkeuring automatisch op Kliniekoverzicht.nl geplaatst. De specialisten of de klinieken zullen uw vraag beantwoorden. Hiervan krijgt u melding.

Uw vraag in één zin*

Licht uw vraag hieronder toe of geef aanvullende informatie*

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.


^ naar boven